Pâine prăjită franțuzească cu crustă de fulgi de porumb cu banane
Pâine prăjită franțuzească cu crustă de fulgi de porumb cu banane necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 613 calorii, 12 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Funcționează bine ca un mic dejun destul de ieftin. Dacă aveți banane, fulgi de porumb, pâine prăjită Texas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt pâine prăjită franceză cu crustă de fulgi de porumb, pâine prăjită franceză umplută cu crustă de banane cu fulgi de porumb și pâine prăjită franceză Challah umplută cu crustă de fulgi de porumb și nutella.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Combinați 1 lingură de unt, bananele și siropul de arțar într-o cratiță mică și lăsați să fiarbă la foc mediu; tine de cald.
Bateți ouăle, laptele și zahărul într-un vas puțin adânc.
Puneți fulgii de porumb zdrobiți într-un alt vas de mică adâncime. Înmuiați pâinea în amestecul de ouă, întorcându-le o dată, aproximativ 45 de secunde. (
Scoateți pâinea înainte ca pâinea să fie umedă.)
Lăsați excesul de ouă să picure, apoi treceți pâinea în fulgi de porumb, apăsând ușor pentru a le ajuta să adere. Pune deoparte pe o farfurie.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu.
Adăugați jumătate din pâine și gătiți până devine auriu, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o tavă de copt.
Adăugați 1 lingură de unt rămasă în tigaie și repetați cu pâinea rămasă.
Transferați la cuptor și coaceți până când sunt fierte, aproximativ 10 minute. Acoperiți cu siropul de banane.
Fotografie de Andrew Purcell