Pâine Franceză De Susan
Rețeta pâine franceză de susan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 139 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o pâine. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, Coacerea pâinii: pâine albă de susan rapidă și lentă, și Pâine Prăjită Franceză Cu Susan Cu Marmeladă De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, uleiul, sarea și 4 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare jumătate într-un 15-in. x 10-in. dreptunghi.
Rulați dintr-o parte lungă; sigilați bine.
Așezați cu cusătura în jos pe foaia de copt unsă presărată cu făină de porumb.
Bateți albușul de ou și apa; periați peste pâini.
Se presară cu semințe de susan. Acoperiți cu folie de plastic pulverizată cu spray de gătit; lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 30 de minute.
Cu un cuțit foarte ascuțit, faceți patru tăieturi diagonale superficiale deasupra.
Se coace la 400 la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie și răciți pe un suport de sârmă.