Pâine De Drojdie Din Făină De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu drojdie de porumb. O porție conține 98 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Drojdie Preferată Din Făină De Porumb, Sweet Hawaiian Mango Drojdie Pâine (Mașină De Pâine), și Coacerea Pâinii: Pâine Dulce De Drojdie De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță; se încălzește până se topește margarina. Se răcește la 105 până la 11
Combinați drojdia și apa caldă; lăsați să stea 5 minute.
Combinați amestecul de lapte, amestecul de drojdie, 1 cană făină, făină de porumb și ou într-un bol mare de amestecare; bateți amestecul la viteza medie a unui mixer electric până când este bine amestecat. Amestecați treptat suficient de 2 până la 2 1/2 căni de făină pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Se pune într-un bol acoperit cu spray de gătit; întoarceți-vă pentru a acoperi partea superioară. Acoperiți; lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Rotiți 1 porție într-un dreptunghi de 14 x 7 inci.
Roll-up, începând de la partea scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți capetele pentru a sigila.
Așezați, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu aluatul rămas. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald, fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți pâinea la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt lovite.
Scoateți imediat din tigăi și răciți-le pe rafturile de sârmă.