Pâine de banane cu nuci pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane cu nuci pecan. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 476 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. 112 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, banane prea coapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de banane cu nuci pecan, Pâine De Banane Cu Nucă De Cocos Și Nuci Pecan, și Pâine cu unt de banane cu nuci pecan prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți ușor o tigaie de pâine de 9 x 5 inci.
Într-un castron mare, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; deoparte.
Mash 2 din banane cu o furculiță într-un castron mic, astfel încât să aibă încă un pic de textură. Cu un mixer electric echipat cu un tel de sârmă, bateți bananele rămase și zahărul împreună timp de 3 minute bune; vrei o cremă ușoară și pufoasă de banane.
Adăugați untul topit, ouăle și vanilia; bateți bine și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Se amestecă ingredientele uscate doar până se încorporează; nu este nevoie să se amestece excesiv. Îndoiți nucile și piureul de banane cu o spatulă de cauciuc.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru pâine. Dă tigaie un rap bun pe tejghea pentru a obține orice bule de aer afară.
Coaceți aproximativ 1 oră și 15 minute, până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată. Nu vă enervați dacă pâinea cu banane dezvoltă o fisură în centrul pâinii; nu este o greșeală, este tipic. Rotiți periodic tigaia pentru a asigura o rumenire uniformă.
Răciți pâinea în tigaie timp de aproximativ 10 minute, apoi întoarceți-o pe un suport de sârmă pentru a se răci complet înainte de a tăia. Prăjiți feliile de pâine cu banane, praf cu zahărul cofetarilor și serviți.