Pâine Albă De Miere

Pâine Albă De Miere
Pâinea albă de miere ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. Un amestec de unt, albus de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine albă cu lapte și miere, Pâine albă albă, cu semințe de floarea soarelui și miere, și Piersici albe prăjite și tăiței de sfeclă cu balsam alb de miere-mentă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați apa în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament cu cârlig de aluat. Dacă vasul este rece, asigurați-vă că temperatura apei nu scade sub 110 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați drojdia și zahărul; se amestecă și se lasă să se dizolve timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
4
Adăugați laptele, untul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
5
Se amestecă la viteză medie până se amestecă.
6
Adăugați gălbenușurile de ou, 3 căni de făină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
7
Se amestecă la viteză mică timp de aproximativ 5 minute. Cu mixerul încă la viteză mică, adăugați încă 2 căni de făină. Ridicați viteza la mediu și adăugați încet doar suficientă făină rămasă, astfel încât aluatul să nu se lipească de castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Adăugați făina încet; puteți adăuga întotdeauna mai mult, dar nu o puteți scoate. Frământați la viteză medie aproximativ 8 minute, adăugând făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
9
Aruncați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați cu mâna timp de un minut, până când aluatul este neted și elastic. Ungeți un bol cu unt, puneți aluatul în bol, apoi întoarceți-l astfel încât blatul să fie ușor uns. Acoperiți vasul cu un prosop umed și lăsați-l să crească timp de o oră, până când se dublează volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
10
Ungeți două tigăi de pâine de 9 x 5 inci cu unt. Împărțiți aluatul în jumătate, rotiți fiecare jumătate într-o formă de pâine și așezați fiecare într-o tigaie pregătită. Acoperiți din nou cu prosopul umed și lăsați să crească din nou timp de o oră, până când se dublează volumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
11
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Când aluatul este gata, periați blaturile cu albusul de ou și coaceți pâinea timp de 40 până la 45 de minute, până când sună gol când sunt lovite. Scoateți-le din tigăi și răciți-le complet pe un suport de sârmă înainte de a le tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista