Pâine Albă De Miere
Pâinea albă de miere ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Foodnetwork are 12 fani. Un amestec de unt, albus de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine albă cu lapte și miere, Pâine albă albă, cu semințe de floarea soarelui și miere, și Piersici albe prăjite și tăiței de sfeclă cu balsam alb de miere-mentă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați apa în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament cu cârlig de aluat. Dacă vasul este rece, asigurați-vă că temperatura apei nu scade sub 110 grade F.
Adăugați drojdia și zahărul; se amestecă și se lasă să se dizolve timp de 5 minute.
Adăugați laptele, untul și mierea.
Se amestecă la viteză medie până se amestecă.
Adăugați gălbenușurile de ou, 3 căni de făină și sarea.
Se amestecă la viteză mică timp de aproximativ 5 minute. Cu mixerul încă la viteză mică, adăugați încă 2 căni de făină. Ridicați viteza la mediu și adăugați încet doar suficientă făină rămasă, astfel încât aluatul să nu se lipească de castron.
Adăugați făina încet; puteți adăuga întotdeauna mai mult, dar nu o puteți scoate. Frământați la viteză medie aproximativ 8 minute, adăugând făină după cum este necesar.
Aruncați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați cu mâna timp de un minut, până când aluatul este neted și elastic. Ungeți un bol cu unt, puneți aluatul în bol, apoi întoarceți-l astfel încât blatul să fie ușor uns. Acoperiți vasul cu un prosop umed și lăsați-l să crească timp de o oră, până când se dublează volumul.
Ungeți două tigăi de pâine de 9 x 5 inci cu unt. Împărțiți aluatul în jumătate, rotiți fiecare jumătate într-o formă de pâine și așezați fiecare într-o tigaie pregătită. Acoperiți din nou cu prosopul umed și lăsați să crească din nou timp de o oră, până când se dublează volumul.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Când aluatul este gata, periați blaturile cu albusul de ou și coaceți pâinea timp de 40 până la 45 de minute, până când sună gol când sunt lovite. Scoateți-le din tigăi și răciți-le complet pe un suport de sârmă înainte de a le tăia.