Punch De Crăciun Răcit

Punch De Crăciun Răcit
Refrigerate pumn de Crăciun ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 211 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Funcționează bine ca o băutură. Un amestec de suc de ananas, ghimbir, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Pumn De Crăciun, Pumn De Crăciun, și Pumn De Crăciun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa, zahărul și scorțișoara la fierbere; se amestecă până se dizolvă zahărul. Chill. Chiar înainte de servire, combinați amestecul de sirop, sucurile și ginger ale într-un bol de pumn sau ulcior mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
OcaziiCrăciun
Revista