Pui și găluște din sud

Pui și găluște din sud
Reteta de pui de Sud și găluște pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 59G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 778 calorii. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecetes are 81 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest curs principal. Un amestec de piper măcinat, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui și găluște în stil sudic, Pui și găluște în stil sudic, și Pui Și Găluște În Stil Sudic.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Așezați pieptul de pui în oală, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se toarnă bulionul de pui și suficientă apă pentru a acoperi doar sânii. Aduceți la foc mic la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când puiul începe să cadă de pe os, aproximativ 1 oră. Odată fierte, scoateți pieptul de pui din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Supă De PuiSupă De Pui
Pui întregPui întreg
ApăApă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Îndepărtați și aruncați pielea și osul; lăsați carnea să se răcească, apoi rupeți-o în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
5
În timp ce pieptul de pui fierbe, pregătiți aluatul de găluște amestecând făina, praful de copt și 1 1/2 lingurițe de sare împreună într-un bol de amestecare. Lucrați scurtarea legumelor cu degetele până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră. Faceți o fântână la mijloc și turnați laptele. Se amestecă împreună până se formează un aluat rigid. Întoarceți - vă pe o suprafață făinoasă și frământați până se omogenizează. Formați aluatul în 12 bucăți și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Piept De PuiPiept De Pui
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
6
După ce ați mărunțit puiul, amestecați crema de supă de pui, 2 căni de apă, sare, piper și pui mărunțit înapoi în oală. Reveniți la foc mic la foc mediu-mare. Aruncați găluștele în bulionul care fierbe pe rând pentru a le împiedica să se lipească. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când găluștele s-au umflat și nu mai sunt aluat în centru, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
Pui TocatPui Tocat
Pui întregPui întreg
PiperPiper
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Dr. Hermann Dr. H. Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista