Pui și creveți cu Pancetta Chimichurri este un fel principal din America Latină. Această rețetă face 8 porții cu 533 calorii, 43G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 4,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită oregano, pancetta, frunze de oregano și sare și piper kosher. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chimichurri Creveți Skillet, Creveți și Pancettan pe Polenta, și Citrus Chimichurri Creveți Orez.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Condimentați puiul și creveții cu oregano uscat, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Oregano Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3
Stropiți cu ulei de măsline. Grătiți puiul timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte până când este gătit. Grătiți creveții timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte până când sunt roz și fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând continuu până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
În vasul unui robot de bucătărie, combinați usturoiul, pătrunjelul, oregano, oțetul, uleiul de măsline extravirgin și sucul de lămâie. Pulsează până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Feliați puiul în diagonală și aranjați pe un platou mare de servire cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
9
Stropiți cu chimichurri și presărați cu pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimichurri
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rosc. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rose
Tonurile de coacăze roșii strălucitoare dau pauză în timp ce admirați acest vin în pahar. Fruitpacked, prezintă cele mai bune caracteristici ale unui trandafir Sancerre tânăr, cu arome de zmeură și piersici sălbatice. Plin și rotund în gură, se deschide treptat, cu o vioiciune proaspătă fiind temperată de un indiciu de taninuri. Se termină pe note fructate (coacăz negru, zmeură) cu un postgust lung și frumos de citrice.