Pui și Broccoli Alfredo
Pui și Broccoli Alfredo necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 300 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frișcă grea, sare și piper kosher, fettuccine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Papion Alfredo cu pui și Broccoli, Pui și Broccoli Alfredo, și Pui Broccoli Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Gatiti broccoli pana cand se inmoaie si verde stralucitor, 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați într-o strecurătoare, lăsând apă în oală.
Adăugați puiul în oală; gătiți până la opac, 2 până la 4 minute.
Transferați în colander cu broccoli.
Gatiti pastele in aceeasi oala cu apa pana cand se inmoaie la muscatura, aproximativ 10 minute. Rezervați 1/2 cană de apă pentru paste; scurgeți pastele.
Fierbeți crema, rezervați 1/2 cană apă și 1/2 cană parmezan în aceeași oală la foc mediu, amestecând des.
Adăugați broccoli, pui și paste, amestecând pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu parmezan suplimentar pe lateral.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
Roșu roșu cu aromă și aromă de cireșe roșii, o textură netedă, o structură excelentă și un finisaj lung și elegant. Cel mai bun cu pizza, paste cu roșii - sau sosuri pe bază de carne, ciuperci cărnoase, pui prăjit sau carne la grătar.Amestec: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia
Ruby red with an aroma and flavor of red cherries, a smooth texture, excellent structure and a long, elegant finish. Best with pizza, pasta with tomato- or meat-based sauces, meaty mushrooms, roasted chicken or grilled meats.Blend: 75% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Merlot, 5% Malvasia