Pui Ușor De Prăjit

Pui Ușor De Prăjit
Easy Chicken Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 332 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos, ulei, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat, Se Amestecă Tăiței De Dovlecei (Ușor + Paleo), și Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati legumele in ulei incins in tigaie medie la foc mediu-mare 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați pui și sos; acoperi. Gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții3
Scor De Sănătate16
Revista