Pui prăjit Indian marinat în condimente verzi
Rețeta de pui prăjit Indian marinat în condimente verzi este gata în aproximativ 2 ore și 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Acest fel principal are 873 calorii, 47G de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,34 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți chilis de pasăre, ulei vegetal, semințe de chimen măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Roșii verzi cu condimente indiene, Supă de linte verde cu lapte de cocos și condimente indiene, și Dovlecei de iarnă și tocană de pui cu condimente indiene.
Instrucțiuni
Amestecați frunzele și tulpinile de coriandru, sarea, ardeiul iute verde, usturoiul, pudra de semințe de chimen și sucul de lămâie într-o pastă fină într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați pasta de condimente și pulpele de pui într-un castron mare și frecați bine pentru a acoperi. Acoperiți și transferați la frigider.
Se lasa la marinat cel putin doua ore si pana peste noapte. Marinați puiul în această pastă timp de cel puțin două ore (puteți marina în noaptea precedentă și acest lucru va intensifica doar aromele).
Dragați puiul marinat în pesmet pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare până când strălucește. Reduceți căldura la mediu, apoi adăugați bucăți de pui. Gatiti, intorcand ocazional, pana se rumeneste peste tot si puiul este fiert, aproximativ 20 de minute in total. Se lasă să se odihnească 5 minute și se servește.