Pui cu unt (pui indian în sos de cremă de roșii)

Pui cu unt (pui indian în sos de cremă de roșii)
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete indiene în cutia de rețete, Butter Chicken (pui indian în sos de cremă de roșii) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,07 USD per porție, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 812 calorii, 82 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, unt, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 91%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui condimentat indian cu roșii și smântână, Pui condimentat indian cu roșii și smântână și Pui condimentat indian cu roșii și smântână.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru a face amestecul de condimente: Amestecați ingredientele într-un castron mic și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se DezghețeCutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se Dezghețe
3
Pentru a face sosul: Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inchi la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
Cutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se DezghețeCutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se Dezghețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când bucățile încep să devină aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se DezghețeCutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se Dezghețe
5
Adăugați usturoiul, pasta de roșii și amestecul de condimente și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant pentru a preveni arderea. Condimentele vor fi parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Pui La Rotisor Fara PielePui La Rotisor Fara Piele
1 Pui La Rotisor Fără Piele, Dezosat și Tras în Bucăți De 1 1/2 Pe 1/2 Inch1 Pui La Rotisor Fără Piele, Dezosat și Tras în Bucăți De 1 1/2 Pe 1/2 Inch
6
Adăugați sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La Rotisor Fara Piele, Dezosat Si Tras In Bucati De 1 1/2 Pe 1/2 InchPui La Rotisor Fara Piele, Dezosat Si Tras In Bucati De 1 1/2 Pe 1/2 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
7
Adăugați bucățile de pui, puneți sosul deasupra și aduceți la fiert. Dați focul la mic și gătiți, neacoperit, până când puiul este încălzit și sosul este aromat, aproximativ 10 minute. Amestecați frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Scoateți puiul într-un vas de servire și acoperiți pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Agitați orice exces de apă din mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
10
Adăugați mazărea și smântâna în sosul din tigaie, amestecați bine și încălziți. Nu fierbe. Se pune sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Serviți cu orez și pâine pita încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Tenuta di Capraia Chianti Classico. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia este un vin cu o complexitate și o structură optime. Culoare roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aroma intensa si bogata, vinoasa, bazata pe fructe. Note placute de cirese, racoritoare si bine echilibrate, cu note de tanin viu integrat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista