Pui crocant cu șalotă

Pui crocant cu șalotă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul crocant cu șalotă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 963 calorii, 76g de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Thailandezi Cu Pui Măcinat Și Șalotă Crocantă, Pui Thailandez cu șalotă crocantă în orez galben (Kao Moke Gai), și Cotlete crocante de pui cu pere, șalotă și spanac ofilit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulse usturoi, mentă, ulei și 1 cană pătrunjel înun procesor de alimente până la tocat foarte fin;se condimentează cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MentăMentă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Condimentați puiul cu sare și piperși întindeți pasta de plante pe partea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
SareSare
3
Așezați, cu pielea în sus, pe un suport de sârmă așezat în interiorul foii de copt arimate; răciți cel puțin 3 ore(uscătorul de piele, crocantul pe care îl va primi).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4
Așezați un raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 425 de pui F. Pat se usucă și se pune, cu pielea în jos, într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, de preferințăcaston. Setați la căldură medie-înaltăși gătiți, netulburat, până când pielea este maro aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Adăugați șalotă în tigaie și transferați lacuptor. Prăjiți, întorcând șalotele o dată, 20-25 de minute. Întoarceți pielea cu fața în sus și prăjiți-o până când pielea este foarte crocantă și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei registre 160 euro F, cu 8-10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți puiul cu șalotă,pătrunjel și orice suc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Faceți înainte: puiul poate fi frecat cupastă de ierburi cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista