Puddcomplexn Mary (Tort Simplu De Portocale)
Pudsincronn Mary (tort simplu portocaliu) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 154 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, unt, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul cu strat de portocale al lui Mary Berry, Tort Simplu Cu Semințe De Mac Portocaliu, și Pui glazurat Mary ' s maple & orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați ușor tava Bundt cu spray de copt.
Pulsați zahărul și coaja în robotul de bucătărie și pules până când nu rămân fire de coajă și zahărul este umed și galben. Alternativ, frecați coaja în zahăr cu vârful degetelor.
Combinați făina și sarea într-un castron mediu.
Bateți untul și zahărul portocaliu cu un mixer electric sau într-un mixer de stand la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, alternând cu laptele. Răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Se amestecă sucul de portocale și praful de copt împreună într-un castron mic până se dizolvă praful de copt (amestecul se va spuma). Împingeți amestecul în aluat cu spatula de cauciuc.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când un tester iese curat când este introdus, 35 până la 40 de minute.
Transferați tortul în raftul de răcire și lăsați să se răcească în tigaie 10 minute. Răsturnați tortul direct pe raftul de răcire și răciți complet, cel puțin 1 oră. Praf cu zahăr de cofetari, dacă doriți.