Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prăjiturile de orez Cheddar. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, scallions, cheddar grosier ascuțit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Blinele De Conopidă Cheddar, Blinele De Conopidă Cheddar (Clătite), și Bacon Cheddar Conopida Blinele.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa și laptele la fierbere completă într - o cratiță grea de 2 până la 2 1/2 litru. Se amestecă orezul, apoi se acoperă cu un capac etanș și se reduce focul la minim. Gatiti orezul, netulburat, pana cand lichidul este absorbit si orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Lapte
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute. Pufați orezul cu o furculiță, apoi transferați într-un castron mare și amestecați brânza, untul, ceapa verde, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper până când brânza este topită. Se răcește, amestecând ocazional, 15 minute, apoi se amestecă ouăle până se combină bine. Amestecați împreună firimiturile de pâine și restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ceapa Verde
Unt
Brânză
Piper
Ouă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lucrând în loturi mici, aruncați linguri rotunjite de amestec de orez în pesmet, rostogolindu-vă pentru a acoperi și a elimina excesul, apoi transferați într-o tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Orez
4
Încălziți uleiul de 1 1/2 inci într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când înregistrează 365 F pe termometru, apoi prăjiți prăjiturile în 4 loturi, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Returnați uleiul la 365 buc. f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
1
* Amestecul de orez și brânză poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, neacoperit, până se răcește complet și apoi acoperit.* Blinele pot fi prăjite cu 4 ore înainte și răcite, neacoperite, până se răcesc complet, apoi acoperite. Reîncălziți la o distanță de 1 inch într-o tigaie mare de mică adâncime, neacoperită, într-un cuptor de 325 km f până la fierbinte, 15 până la 20 de minute.