Puiul la grătar al lui Sandy cu Salsan de fructe este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 345 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, portocală, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu Salsa de fructe, Creveți irezistibili la grătar cu Salsa de fructe, și Snapper roșu la grătar cu Salsa de fructe tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1/4 cană suc de lămâie, 1/4 cană ulei de măsline, 1 lingură tequila și 1 linguriță chili în sticlă superficială sau vas de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tequila
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2
Presărați puiul cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
3
Adăugați pui la marinată; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția verdețurilor de salată, într-un vas de sticlă sau plastic. Se amestecă restul de 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, 1 lingură tequila, 1 linguriță chili, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Acoperiți și refrigerațiîn timp ce gătiți puiul la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tequila
8 (U-12) Creveți
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați puiul la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 20 de minute, perindând de 2 sau 3 ori cu marinată, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Împărțiți salata verde între 4 farfurii. Feliați puiul; aranjați pe verdeață. Spoon salsa de fructe peste pui.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.