Prajituri cu ton

Prajituri cu ton
Prăjiturile cu ton ar putea fi doar rețeta fără lactate și pescatarian pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 84 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 250 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită suc de lămâie, muștar dijon, ouă și ceapă verde. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Rețete similare sunt prăjiturile cu ton, prăjiturile cu ton și prăjiturile cu ton.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tonul poate fi combinat cu Pinot Noir, Merlot și vin roze. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir cu o evaluare de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista