Plăcintă cu stafide II
Raisin Pie II necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de făină, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Plăcinta Noastră Cu Stafide, Plăcintă Cu Stafide, și Plăcintă Cu Stafide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Spălați stafidele cu atenție. Gatiti in apa clocotita pana se inmoaie.
Se amestecă făina și zahărul și se adaugă stafidele fierte. Se amestecă până când amestecurile se îngroașă.
Se ia de pe foc și se adaugă suc de lămâie, coajă de lămâie și nuci. Se răcește ușor.
Intindeti aluatul, și se potrivesc la o tigaie 9 inch plăcintă. Lingura de umplere în coajă. Acoperiți cu crusta superioară, sertizați marginile și tăiați câteva tăieturi în partea de sus.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca viile recolta târzie Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.