Plăcintă Cu Dovleac Cu Crustă

Plăcintă Cu Dovleac Cu Crustă
Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 165 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, topping cu bici rece, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Dovleac Într-O Crustă De Pesmet De Pecan De Ghimbir, Plăcintă Cu Dovleac Congelator Cu Ghimbircrusta De Pesmet, și Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă firimiturile de napolitane, untul și zahărul până se amestecă; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul până când este cremoasă. Adăugați treptat lapte, bătând după fiecare adăugare până se omogenizează. Și amestec de budincă uscată, dovleac și condimente; bate la viteză mică 1 min. sau până se amestecă. Se amestecă 1/2 cană de bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
DovleacDovleac
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Sus cu biciul rece rămas.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista