Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Oregano Ricotta
Pizza La gratar cu cârnați fierbinte, ardei la gratar si ceapa si Oregano Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1666 calorii, 59G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,18 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cap la magazin și ridica ardei gras, oregano, reteta aluat de pizza preferat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Oregano Ricotta, Cârnați la grătar cu ardei și ceapă #CharcoCapsNoMoreGas, și Cârnați la grătar, ardei și ceapă Paste.
Instrucțiuni
Grătați cârnații pe ambele părți până se rumenesc și fierbeți, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ungeți ceapa și ardeii cu uleiul și condimentați cu sare și piper. Gratiți ceapa și ardeii până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți cârnații de pe grătar și feliați în felii groase de 1/4 inci.
Scoateți ceapa, separați-o în inele și tocați aproximativ.
Scoateți ardeii și feliați în felii groase de 1/8 inci.
Grătar de căldură la mare.
Ungeți aluatul cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și grătați timp de 2 până la 3 minute sau până se rumenesc. Întoarceți și grătați timp de 1 până la 2 minute.
Scoateți din grătar și așezați-l pe o suprafață plană.
Împărțiți brânza fontina printre cele 4 runde de pizza. Împărțiți cârnații, ceapa și ardeii peste brânză.
Așezați pizza pe grătar, închideți capacul și grătați până când brânza s-a topit, aproximativ 3 până la 4 minute. Pentru a termina în cuptor, preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați pizza pe tigăi de foi și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 10 minute.
Amestecați împreună ricotta, uleiul de măsline extravirgin și oregano într-un bol mic și condimentați cu sare și piper, după gust.
Scoateți pizza din cuptor și stropiți cu vinetă de busuioc. Se acoperă cu dollops din amestecul de brânză ricotta și se lasă să se odihnească 5 minute. Feliați și serviți.
1/2 cană frunze proaspete de busuioc
Sare și piper proaspăt măcinat
Combinați toate ingredientele și amestecați până se omogenizează. Reglați condimentele cu sare și piper, după gust.