Pizza Alfredo cu legume prăjite

Pizza Alfredo cu legume prăjite
Pizzan Alfredo cu legume prăjite durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 190 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de ieftin. Dacă aveți brânză mozzarella, condimente, frunze de spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de extraordinar. Pizza Legume Prăjite, Paste cu legume și sos Alfredo, și Conopida Alfredo Zoodles cu sparanghel și legume de primăvară + un cadou sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista