Pilaf Aromat De Creveți Indieni (Kolambi Bhaat)

Pilaf Aromat De Creveți Indieni (Kolambi Bhaat)
Pilaf aromat de creveți indieni (Kolambi Bhaat) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1280 calorii, 38g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de turmeric, frunze de dafin, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fodni Bhaat (Orez Prăjit Indian), Creveți Biryani (creveți în orez indian aromat și aromat), și varan bhaat pentru ganesh chaturthi, cum se face varan Bhaat.

Instrucțiuni

1
Combinați creveții, turmericul și sucul de lămâie într-un castron și aruncați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
TurmericTurmeric
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați nucă de cocos, ardei iute, coriandru, usturoi, ghimbir și 2 linguri de apă într-un blender și amestecați la viteză mare până la omogenizare, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o cratiță cu fundul greu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați cuișoarele, scorțișoara, cardamomul, frunzele de dafin și anasonul stelat. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați creveții marinați și gătiți, amestecând, până când sunt parfumați, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
7
Adăugați pasta de condimente măcinate și amestecați cu amestecul de creveți și ceapă. Se amestecă energic până se amestecă bine și uleiul începe să se separe de amestec-aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Adăugați orez. Se amestecă ușor până când amestecul de condimente acoperă bine boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Adăugați 3 căni de apă fierbinte, 1 cană de apă de cocos și o linguriță de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, îndepărtați capacul și lăsați să gătească fără a amesteca până când orezul este fiert și apa s-a uscat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
10
Serviți imediat cu papadums și raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista