Pierogi de cartofi cu varză saut și mere
Pierogi de cartofi cu varză saut și mere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 187 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de mere, varză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Păstârnac Pierogi cu varză roșie murată și mere Sotate, Varză saut și mere, și Varză Roșie Sotată Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pierogi conform instructiunilor pachetului.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați mărul și gătiți 1 minut.
Adăugați varza, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, amestecând, până când varza este ușor ofilită, dar încă crocantă, aproximativ 3 minute. Împărțiți varza și mărul între farfurii individuale.
Se servește cu pierogi și smântână pe lateral. Fapt alimentar: găluștele poloneze numite pierogi vin cu umpluturi dulci și sărate. Deși pierogi poate fi fiert, panfrying este cel mai bun mod de a elibera și intensifica aromele lor.