Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de tăiței Pho Bo - Beef. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 716 calorii. Pentru $5.3 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, sare, busuioc thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron, [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, și Supă De Tăiței De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți bulionul aducând bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2
Adăugați ghimbirul, scorțișoara, semințele de coriandru și anasonul stelat.Se fierbe timp de 15 minute, apoi se adaugă zahărul, sarea, piperul și sosul de pește.Se strecoară bulionul și se întoarce în tigaie, păstrând fierbinte la foc mic.Fierbeți o tigaie cu apă și gătiți tăiței până când sunt al dente.Când puneți tăiței în apă, puneți carnea de vită în bulionul fierbinte pentru a găti. Nu trebuie să-l fierbeți. Carnea de vită se va găti doar de la căldura bulionului, deoarece este feliată atât de subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Sos De Pește
Chile Scotch Bonet, Tocat
Poate Dieta Sifon
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți și împărțiți tăiței între boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați o mână de muguri de fasole, niște șalote și coriandru.Puneți bulionul fierbinte și carnea de vită over.At la masă, fiecare persoană poate adăuga sosul hoisin, sosul de ardei iute, sucul de lămâie, ardeiul iute proaspăt și busuiocul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hoisin
3 Picături De Sos De Soia
1 Căpșună, Decojită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
şalotă, Rasă Sau Tocată
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch