Peștele în sos de nuci de pin este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,16 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ceapă, stoc de pește și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Samak Tarator (pește Pocat cu sos de nuci de pin), și Pește la cuptor cu sos Tahini și nuci de pin prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți nucile de pin pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor, amestecând ocazional, până când sunt parfumate și aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Se toarnă pe o farfurie pentru a se răci.
4
Transferați 1/4 cană de nuci prăjite într-o mașină de tocat nuci sau într-un robot de bucătărie mic și măcinați sau pulsați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Într-o tigaie, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și translucid, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați boia, usturoiul, nucile de pin măcinate, firimiturile de pâine și șofranul, dacă folosiți, și gătiți, amestecând des, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Nuci De Pin
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
șofran
Usturoi
8
Adăugați roșiile și bulionul și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, 5 până la 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Stoc
9
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se presară peștele cu sare și piper, se adaugă în tigaie și se gătește, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se toarnă sosul peste pește, se adaugă mazărea, dacă se folosește, și se fierbe până când peștele este opac, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Pește
Mazăre
12
Transferați într-un vas de servit sau feluri de mâncare individuale și garnisiți cu nucile de pin rămase și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Pătrunjel
13
Serviți imediat.
14
Variație
15
Puteți sări peste pasul de rumenire a peștelui și, în schimb, îl puteți bracona în sos. Sau, puteți combina peștele și sosul într-un vas de copt, asigurându-vă că peștele este complet acoperit de sos și coaceți într-un preîncălzit într-un cuptor de 450 F până când peștele este fraged, 10 până la 12 minute, în funcție de grosimea bucăților. Dacă coaceți, nu reduceți prea mult sosul, deoarece o parte din lichid se va evapora în cuptor.
Din Tapas: farfurii mici senzaționale din Spania de Joyce Goldstein. Text copyright 2009 de Joyce Goldstein; fotografie Alimentară 2009 de Leigh Beisch. Publicat de Chronicle Books LLC.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.