Pește la grătar cu frunze de banană

Pește la grătar cu frunze de banană
Peștele la grătar cu frunze de banană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 660 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,9 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână câteva frunze de banană, apă, lemongrass și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pește Întreg La Grătar Pe Frunze De Banană, Pește Învelit În Frunze De Banană, și Grătar: pește umplut învelit în frunze de banană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sambal de pește la grătar: pregătiți sambalul măcinând ardei iute, șalotă, belacan și lemongrass într-un robot de bucătărie. Asigurați-vă că pasta de sambal este bine amestecată și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
BelacanBelacan
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Încălziți un wok și tumis (amestecați) pasta de sambal până când este aromată sau când uleiul se separă de pasta de sambal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați condimentele: sare, zahăr și sos de pește și amestecați rapid, scoateți vasul și lăsați-l deoparte.Sambal Belacan și Condiment de șalotă feliată: înmuiați pulpa de tamarind cu apă timp de 15 minute și extrageți sucul. Într-un mortar și pistil sau robot de bucătărie, bateți/amestecați ardeii iute roșii, ardeii iute pentru ochi de păsări și belacanul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Sos De PeșteSos De Pește
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
BelacanBelacan
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați suc de tamarind, zahăr, sare și șalotă feliată în sambal. Se amestecă bine și se lasă deoparte.Pește la grătar cu frunze de banană:Ungeți o tigaie plată (am folosit o tigaie japoneză tamagoyaki) și apoi așezați câteva foi de frunze de banană în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De TamarindSuc De Tamarind
Frunze De BananeFrunze De Banane
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați 1 lingură de ulei de gătit deasupra frunzelor de banană și întindeți uleiul uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Așezați peștele deasupra frunzelor de banană și adăugați 3 linguri de sambal deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Încălziți tigaia de pe aragaz la foc mediu și acoperiți-o cu un capac. (Folosiți un prosop pentru a acoperi colțurile tigaiei în cazul în care capacul este prea mic pentru a acoperi complet tigaia. Acest lucru va asigura capcanele de căldură din interiorul tăvii în timpul procesului de grătar.) Așteptați aproximativ 8 minute și întoarceți peștele pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Adăugați încă 3 linguri de sambal pe cealaltă parte. Gatiti inca 8 minute sau cam asa ceva. Până atunci, puteți mirosi aroma dulce a frunzelor de banane arse și a peștelui la grătar. Dish afară și se servește imediat cu sambal belacan și eșalotă felii condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
1 Kilogram De Capsuni Proaspete, Tocate Marunt1 Kilogram De Capsuni Proaspete, Tocate Marunt
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
BelacanBelacan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate54
Revista