Grătar Pește Întreg

Grătar Pește Întreg
Grill-ul de pește întreg este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, crenguțe de cimbru, ulei de măsline și suc de lămâie înainte de servire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Grătar: Tacos De Pește Tilapia, Grătar: pește umplut învelit în frunze de banană, și 25 grătar de vară s.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista