Tacos De Pește Mahi La Grătar
Rețeta Tacos de pește mahi la grătar ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 695 calorii, 4G de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 13,35 USD pe porție. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de la 1/ lime, smântână, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, din cartea de bucate Master Your Metabolism a lui Jillian Michaels: Tacos de pește picant mahi Mahi și Mango, și Tacos de pește Mahi mahi cu salsa de mango Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele pentru marinată într-un robot de bucătărie și pulsați până când totul este tocat mărunt.
Așezați fileurile de pește într-o caserolă de sticlă și turnați marinada.
Puneți vasul cu fileurile de marinare la frigider timp de o oră.2
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron și se dă la frigider până când sunteți gata! Ți-am spus că a fost ușor...3Grilling Mahi. Acum că am marinat Mahi-ul timp de aproximativ o oră, ne-am pregătit sosul de smântână, așa că acum este timpul să lovim grătarul și să construim acele tacos!4
Scoateți vasul care conține Mahi-ul principal din regrigerator și așezați-l pe blat.5preîncălziți grătarul la mare pentru grătar direct.6dacă ai un coș de pește, acum este momentul să-l folosești! În caz contrar, ungeți grătarele cu un prosop de hârtie pliat înmuiat în ulei de gătit.7după ce grătarul este încălzit, așezați Mahi-ul peste cea mai fierbinte parte a grătarului.8după ce Mahi începe să devină opac în partea de sus, este timpul să-l răsturnați.9după ce răsturnați peștele, așezați câteva tortilla pe grătar pentru a prăji. Acest lucru durează doar aproximativ un minut pe fiecare parte, așa că verificați-le rapid. Vrem doar să le prăjim puțin pe fiecare parte. Un pic sau carbonizarea este bine (și delicios!).10după ce peștele este gătit, scoateți-l de pe grătar.11acum tot ce a mai rămas este asamblarea câtorva tacos de pește! Încărcați o tortilla cu o parte din acel delicios mahi la grătar, un sos de smântână și puțină salată sau varză mărunțită. Asta e! Continuați, construiți niște tacos (și asigurați-vă că nu primiți niciunul din sosul de smântână de pe tastatură)...