Soia La Grătar Și Ghimbir Mahi Mahi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați soia la grătar și ghimbirul Mahi Mahi. Această rețetă servește 25 și costă 5,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 166 calorii. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 21 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sos de soia, miere, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Grătar Mahi Mahi W. miere-crustă de Macadamia și ananas-ghimbir, Miere de ghimbir somon la grătar, pește-spadă sau Mahi Mahi, și Fileuri de Mahi Mahi la grătar Bek în marinată de ghimbir de soia (Oamc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați bine oțetul, soia și mierea într-un bol de sticlă.2pentru ghimbir, îmi îngheț mereu rădăcina de ghimbir rămasă și mi se pare că de fapt este mai ușor să lucrez. Pentru a obține un gust grozav de ghimbir, răzuiește coaja de pe exteriorul rădăcinii de ghimbir înghețate cu marginea unei linguri. Apoi radeți ghimbirul înghețat chiar în vas cu o răzătoare de microplan.
Adăugați ingredientele rămase pentru marinată și combinați bine.3curățați și clătiți filetele Mahi Mahi. Îmi place să tai complet linia de sânge din pește, deoarece copiilor nu le place gustul mai pește pe care îl dă cărnii, dar asta depinde de tine.4pătați filetele uscate, puneți-le într-un vas puțin adânc și turnați marinada peste filetele Mahi Mahi.5
Așezați vasul la frigider și marinati cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de o oră (deci cred că asta face 45 de minute!).6cheia pentru grătarul peștelui este să-l gătiți rapid pe un grătar foarte fierbinte, astfel încât să nu uscați carnea. Așa că încălziți grătarul la mare.7dacă aveți un coș de pește, acum este momentul să-l spargeți. În caz contrar, asigurați-vă că curățați cu adevărat și ungeți grătarele grătarului cu puțin ulei vegetal. Nimic nu se lipește mai repede decât peștele și este într-adevăr un fel de sfâșietor când lăsați o parte din acea carne delicioasă înapoi pe grătare.8
Scoateți fileurile din marinată și așezați-le pe grătar, rezervând marinada (o vom folosi mai târziu).9greiați filetele Mahi Mahi timp de 2 - 3 minute pe prima parte, apoi răsturnați-le și grătiți încă 2-3 minute pe cealaltă parte. Aceste vremuri sunt opționale, dar este destul de ușor de văzut când peștele se gătește. Pe măsură ce peștele se gătește, carnea devine din ce în ce mai opacă. Amintiți-vă, totuși, nu-l restante!10
Încălziți marinada rămasă pe aragaz și fierbeți până se reduce ușor.11