Pește De bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano

Pește De bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano
Pește de bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1433 calorii, 79G de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $ 9.59 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți piper habanero, praf de chile de arbol, cartofi de copt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Rețete similare includ Pește De bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, Southwestern bere-aluat de pește cu sos tartar Chile Verde, și Pește și chipsuri în aluat de bere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută la jumătate cu ulei la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Bateți împreună făina, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și bere într-un bol mare. Puneți deoparte timp de 10 minute. Îndoiți ouăle. Aluatul trebuie să fie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Condimentează peștele cu sare și piper. Dragați peștele în făina suplimentară, atingeți excesul, apoi înmuiați peștele în aluat pentru a acoperi. Se prăjesc în loturi până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
5
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Se transferă pe o foaie de copt și se păstrează cald la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
7
Se servește cu oțet Serrano stropit deasupra, chipsuri picante pe lateral și sos Tartar de lămâie-Habanero pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
8
Aduceți oțetul la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați chiles și sare, scoateți de pe foc și transferați într-o sticlă sau borcan de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore. Tulpina.
11
Așezați feliile de cartof într-un bol cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Lăsați să stea 15 minute.
13
Scurgeți, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
14
Încălziți suficient ulei pentru a ajunge la 4 inci pe părțile laterale ale unei cratițe mari adânci la 370 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
15
Se amestecă împreună sarea, praful de ancho și pulberea chile de arbol împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
16
Adăugați cartofii în uleiul fierbinte în loturi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
17
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată, scurgeți pe prosoape de hârtie și condimentați imediat fiecare lot cu o parte din amestecul de condimente și o parte din cilantro tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
18
Se servește fierbinte.
19
Aduceți sucul de lămâie la fiert la foc mare într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
20
Lasă să se răcească.
21
Combinați aproximativ 2 linguri de suc de lămâie redus răcit, maioneză, hamsii, habanero, cornichons și capere într-un castron mediu. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
CornișonCornișon
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
HamsiiHamsii
Habanero ChiliHabanero Chili
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
22
Adăugați mai mult suc de lămâie, după gust, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte2fileurifileuri de hamsii, tocatefileuri de hamsii, tocate11 kilogram de dovlecel,chile de arbol pulberechile de arbol pulbere4maricoacerea cartofilor, cum ar fi russets, aproximativ 3 kilograme, decojite și tăiate în felii de chibrit 1/4-inch grosimecoacerea cartofilor, cum ar fi russets, aproximativ 3 kilograme, decojite și tăiate în felii de chibrit 1/4-inch grosime4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 kilogram de eglefin tocat1/2 kilogram de eglefin tocat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de Canola, pentru prăjitUlei de Canola, pentru prăjit2(iarnă)capere, drenatecapere, drenate1lasăCoriandru tocatCoriandru tocat1kilogramecod sau eglefin, tăiat în bucăți de 3 unciicod sau eglefin, tăiat în bucăți de 3 uncii6cornișoane tocatecornișoane tocate3ouăouă4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universală, plus 1 cană pentru dragarefăină universală, plus 1 cană pentru dragare11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.piper negru măcinat, plus mai mult pentru condimentepiper negru măcinat, plus mai mult pentru condimente1ardei habanero, tocatardei habanero, tocat2(iarnă)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimaioneză de bună calitatemaioneză de bună calitate4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de Canola sau de arahide, pentru prăjitUlei de Canola sau de arahide, pentru prăjit1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi11 kilogram de dovlecel,sare, plus mai mult pentru condimentesare, plus mai mult pentru condimente4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat8serrano chiles, înțepat cu o furculițăserrano chiles, înțepat cu o furculiță4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de vin alboțet de vin alb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista