Pește Condimentat Indian

Pește Condimentat Indian
Rețeta de pește condimentat Indian este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 1 porții cu 284 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, turmeric, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește Condimentat Indian Fript, Prăjituri de pește cu condimente indiene, și Pește condimentat Indian cu gust de castraveți.

Instrucțiuni

1
Se amestecă condimentele uscate, sarea și piperul pe o farfurie. Înveliți ușor fileurile de pește în amestecul de condimente uscate.Lăsați să stea 5-10 minute, astfel încât condimentele să se scufunde în centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
File De PeșteFile De Pește
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2
Încălziți o tigaie cu ulei și prăjiți peștele timp de 1-1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista