Peppermint-Cremă De Glazură

Peppermint-Cremă De Glazură
Peppermint-crema de glazurare necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 224 calorii. Funcționează bine ca o înghețare ieftină. Dacă aveți marshmallow CR, extract de mentă, topping biciuit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Peppermint-Cremă De Glazură, Cupcakes de marmură cu glazură de brânză cremă de mentă, și Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă de mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crme de marshmallow, topping biciuit și extract de mentă la viteză mare cu un mixer electric 1 până la 2 minute sau până când se formează vârfuri lucioase și rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Notă: Am testat cu extract de mentă pură Nielsen-Massey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista