Candy House Decorator Glazura

Candy House Decorator Glazura
Rețeta Candy House Decorator Icing poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 1333 de calorii. Pentru 2,72 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de apă, smântână de tartru, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca glazură. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Rețetele similare includ Decorator Buttercream Icing, Gingerbread House Candy Bark și Candy Bar Buttercream Icing.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, combina zahărul, siropul de porumb și apa. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul. Se aduce la fierbere. Gătiți, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane arată 234° (etapa soft-ball).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Între timp, într-un castron mare, bate albușurile spumă și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat amestecul de zahăr, batând la putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă, aproximativ 8-10 minute. Utilizați pentru a decora casele de turtă dulce sau alte proiecte de sărbători, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista