Cupcakes cu supă de roșii, glazură cu brânză cremă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă cupcakes cu supă de roșii, glazură cu brânză cremă. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți per porție. Această glazură are 296 de calorii, 3 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Dacă aveți sare, cremă de brânză, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 50 de minute. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: All American BBQ Cupcakes: Smoky Chocolate Cupcakes cu porumb dulce, cremă de brânză, cupcakes cu smântână de migdale albe cu cremă de brânză și prăjituri de ciocolată și cupcakes cu cremă de brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați tavi standard pentru cupcake cu 24 de căptușeală pentru cupcake.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremă zahărul și shorteningul. Într-un castron separat, adăugați bicarbonatul de sodiu în supa de roșii.
Amestecați făina, sarea, praful de copt, nucșoara și cuișoarele într-un alt bol. Alternează adăugarea amestecului de supă și a amestecului de făină la shortening, începând și terminând cu amestecul de supă.
Adăugați nucile și stafidele, dacă doriți, și amestecați numai până se amestecă. Umpleți garniturile pentru cupcake la 2/3.
Coaceți până când cupcake-ul revine când este atins, aproximativ 20 de minute.
Transferați tigăile pe gratele de sârmă pentru a se răci complet înainte de a scoate cupcakes-urile.
Pentru asamblare: Înghețați cupcakes răciți cu glazură de brânză cremă.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză, untul și sarea la viteză medie-mare până se omogenizează. Dați viteza la mică și adăugați zahărul de cofetă, câte 1/2 cană o dată. Odată ce tot zahărul este încorporat, creșteți viteza la mediu-mare și bateți până devine ușor și pufos. Utilizați imediat sau dați la frigider până când este necesar.;