Peach Cobbler Chex Party Mix

Peach Cobbler Chex Party Mix
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de Rețete, Peach Cobbler Chex Party Mix ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest desert are 744 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 9,64 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de jumătăți de pecan, sirop de porumb, cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării din sud. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Peach Cobbler Chex Euro Party Mix, PW ' s Chex Party Mix, și Chex Party Mix.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare cu microunde, așezați cereale și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
În cupa de măsurare cu microunde cu 2 cani, untul cu microunde, zahărul brun și siropul de porumb neacoperite la 1 minut 30 de secunde, amestecând după 1 minut, până când amestecul fierbe; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Se toarnă peste amestecul de cereale, amestecând până se acoperă uniform. Cuptor cu microunde descoperit pe mare 5 minute, amestecând după fiecare minut. Aruncă piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Se întinde pe hârtie cerată. Se răcește 5 minute. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Cobbler poate fi asociat cu cremă de sherry, vin spumant și Port. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista