Coacerea pastelor de curcan cu patru brânzeturi durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 729 calorii, 39G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 153 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană, cremă condensată de supă de ciuperci, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Turcia & Spanac Paste Coace, Turcia & Spanac Paste Coace, și Turcia Enchilada Paste Coace.
Instrucțiuni
1
Gatiti penne conform indicatiilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
2
Se scurge; pus deoparte.
3
Între timp, într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați supa, crema de brânză, smântâna și laptele; gatiti si amestecati doar pana se topeste crema de branza. Se amestecă ciupercile, brânzeturile și condimentele; gatiti doar pana se topesc branzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ciuperci
Condimente
Cremă
Lapte
Supă
6
Adăugați curcan și penne;se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Penne
7
Transferați la un 2-1/2 qt uns. vas de copt. Într-un castron mic, combinați ingredientele de topping; presărați peste amestecul de paste. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 25 de minute. Descoperi; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se rumenesc și se rumenesc.