Mozzarella într-o trăsură: Mozzarella în Carozza
Mozzarellan într-o trăsură: Mozzarellan în Carozzan este un lacto ovo vegetarian felul principal. O porție conține 912 calorii, 55g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $12.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de mozzarella de bivolă, lapte, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 40%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mozzarellan En Carozza, Mozzarellan En Carozza, și Sandvișuri Mozzarellan en Carozza cu Prosciutto și unt de arahide.
Instrucțiuni
Împărțiți cele 4 bucăți de mozzarella pe 4 felii de pâine. Acoperiți cu cele 4 felii de pâine rămase pentru a forma sandvișuri.
Tăiați pâinea pentru a lăsa o margine de 1/4 inch în jurul perimetrului brânzei și puneți-o deoparte.
Într-un castron larg, puțin adânc, bateți ouăle și adăugați laptele, frunzele de cimbru și sarea și amestecați până se omogenizează bine. Scufundați sandvișurile în amestecul de ouă unul câte unul pentru a acoperi și puneți-le deoparte.
Într-o tigaie antiaderentă de 12 până la 14 inci, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la fumat.
Adăugați 1 lingură de unt și gătiți până când sfârâitul dispare.
Așezați 2 sandvișuri în tigaie și gătiți până se rumenesc pe prima parte. Întoarceți fiecare sandviș și gătiți pe cealaltă parte.
Scoateți sandvișurile și puneți-le deoparte. Repetați procesul cu uleiul rămas, untul și sandvișurile.