Oțet Morcovi Murate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii murați cu oțet. Această rețetă servește 4 și costă 42 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 85 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Doi Morcovi De Oțet, Legume murate în oțet de alge, și Morcovi în miere și oțet.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, amestecați oțet alb distilat, zahăr alb, sare, piper și apă. Aduceți amestecul la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Așezați morcovii în recipiente sterile. Acoperiți cu soluția de oțet. Sigilați recipientele, refrigerați și marinați morcovii 12 ore sau peste noapte înainte de servire.