Ouă coapte cu roșii și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle coapte cu roșii și parmezan. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cimbru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ouă Coapte Cu Brânză Elvețiană, Parmezan Și Roșii Prăjite, Mic dejun excelent: roșii coapte cu parmezan, ouă amestecate, pâine prăjită, și Parmezan Sparanghel Prăjit, Roșii Și Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. unt patru vase de copt nu mai mult de 1 inch adâncime și suficient de mare pentru a ține două ouă. Frecați interiorul și fundul fiecărui vas de copt cu o jumătate de cățel de usturoi, apăsând tare. Aruncați usturoiul.
Împărțiți 2 Linguri. unt uniform între feluri de mâncare și se presară cu cimbru. Lingură în cantități egale de sos de roșii. Folosiți spatele unei linguri pentru a forma 2 indentări în sos de roșii și rupeți 1 ou în fiecare. Condimentează cu sare și piper și presară parmezan.
Așezați vasele pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până când albusurile sunt opace și gălbenușurile sunt ferme în jurul marginilor, 13 până la 15 minute.