Omletă Pufoasă
Omleta pufoasă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 176 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ouă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Omletă Pufoasă, Omletă Pufoasă De Porumb, și Omletă Pufoasă Cu Mere.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou, apa și sarea cu mixerul electric la viteză mare până când sunt rigide, dar nu uscate. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și piperul la viteză mare aproximativ 3 minute sau până când sunt foarte groase și colorate cu lămâie. Îndoiți gălbenușurile în albușuri.
În tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci, topiți untul la foc mediu. Pe măsură ce untul se topește, înclinați tigaia pentru a acoperi fundul.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie. Nivelați ușor suprafața; reduceți căldura la minim. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand puful si fundul devin maro deschis. Ridicați cu grijă omleta la margine pentru a vedea culoarea.)
Coaceți descoperit 12 până la 15 minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Înclinați tigaia și alunecați turnatorul de clătite sau spatula metalică sub omletă pentru a slăbi. Îndoiți omleta în jumătate, având grijă să nu o rupeți. Alunecați pe farfuria caldă de servire.
Se servește cu sos de paste salsa sau roșii.