Olive Brie Spread

Olive Brie Spread
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete în cutia dvs. de rețete, Olive Brie Spread ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 1 porție cu 100 de calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, tapenadă de măsline, biscuiți de masă freatică și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cremă de biscuiți cu brânză și măsline cu răspândire de pătrunjel de măsline, Ceapa La Cuptor Brie Spread, și Brie la cuptor cu răspândire de smochine.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista