Tartinată cu brânză și pesto
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Cheese and Pesto Spread. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 288 de calorii, 9 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de frunze de busuioc ferm, nuci de pin, brânză de parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum cremă de brânză pesto, tartinată de brânză pesto-piper și brânză pesto stratificată.
Instrucțiuni
Amestecă frunzele de busuioc, nucile de pin și usturoiul împreună într-un blender până se toacă uniform.
Adăugați parmezan, brânză Romano și ulei de măsline; amestecați până la omogenizare.
Bateți crema de brânză și brânza Brie într-un castron până când sunt aproape omogene.
Bateți smântâna într-un bol de sticlă sau de metal până se formează vârfuri moi. Ridicați batătorul sau telul în sus: frișca va forma mai degrabă movile moi decât un vârf ascuțit. Îndoiți frișca în amestecul de brânză.
Tapetați o formă de 3 1/2 cani cu folie de plastic.
Întindeți 1/4 din amestecul de brânză în formă; acoperiți cu 1/3 de pesto de busuioc. Repetați stratificarea de încă 2 ori, terminând cu amestecul de brânză. Dă la frigider până se întărește, 6 până la 24 de ore. Întoarceți mucegaiul pe o farfurie și îndepărtați folie de plastic.