Bacon, Cremini & Cartofi Brie
Bacon, Cremini & Brie Potatoes necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,8 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 444 de calorii, 16 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână ciuperci portobello, fâșii de bacon, sare și alte câteva ingrediente, le puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Rețete similare sunt Bacon, Cremini & Brie Potatoes for Two, Cremini Mushroom, Bacon și Shallot Crustless Quiche și Brie Mashed Cartoes.
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii. Frecați cojile de cartofi cu ulei; se presară cu sare.
Coaceți la 400° timp de 50-60 de minute sau până când se înmoaie.
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fantă; se scurg, rezervând 2 linguri de picurare.
Căleți ciupercile în picurare.
Tăiați un 2 inchi. „X” în blaturi de cartofi; introduceți felii de brânză. Acoperiți cu ciuperci, bacon și arpagic.