Brie acoperit cu parmezan
Brie acoperit cu parmezan durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 274 de calorii, 9 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 1,58 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, ulei de canolan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 26%. Încercați tilapia acoperită cu parmezan, cartofi prăjiți cu parmezan și cartofi prăjiți cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați oul și apa. Într-un alt castron, combinați pesmetul și parmezanul. Înmuiați Brie în amestecul de ouă, întorcându-l pentru a acoperi toate părțile; acoperiți cu amestecul de pesmet. Repeta.
Într-o tigaie mică, gătiți Brie în ulei la foc mediu timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc.
Serviți cu biscuiți și/sau fructe proaspete.