Ochi Coaste Ars, Salsa Verde, Orez Murdar

Ochi Coaste Ars, Salsa Verde, Orez Murdar
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți ochi de coastă, Salsa Verde, orez murdar acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 855 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $6.24 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de ceapă, fasole neagră, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pan Rib-Eye ars cu șalotă glazurată, Ochi De Coastă Ars, Sos De Tigaie De Roșii, și Friptură Cu Ochi De Coastă În Tigaie Cu B.

Instrucțiuni

1
Pentru salsa verde: mai întâi, tăiați roșiile, tăiate mediu, apoi curățați-le într-un robot de bucătărie sau blender. Apoi, adăugați coriandru, ceapă, balsamic, usturoi, ulei și jalapenos. Din nou, piure, gust, apoi sezon cu sare și piper. După condimentare, puneți la frigider cel puțin 1 oră pentru a permite aromelor să se îmbine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru orezul murdar: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească. Apoi, adăugați ceapa și gătiți, cu mișcare de agitare, până când este ușor translucid. Acest lucru ar trebui să dureze 3 până la 4 minute. Apoi, adăugați fasolea gătită și morcovii și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați sucul de roșii și reduceți focul la mediu-mic. Continuați să gătiți până când sucul s-a redus la 1/4 cană, 3 până la 4 minute. Apoi, adăugați orezul. Încălziți orezul și amestecați aromele la foc mediu-mic timp de 5 minute. Odată ce orezul s-a încălzit și sucul a terminat de redus, scoateți-l de pe foc, adăugați frunzele de țelină, gustați și condimentați după preferință cu condimentul Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si MaruntitaPaine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Pentru friptură: într-o tigaie mare sotată la foc mare, adăugați și încălziți uleiul timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Presărați fripturile pe ambele părți cu sare și piper și adăugați în tigaie. Reduceți focul la mediu-mare și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Întoarceți friptura și repetați procesul pe a doua parte pentru ultimele 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Scoateți din tigaie, lăsați să se odihnească și serviți peste orezul murdar. Terminați cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, vinul ros circulatorși Albarino sunt alegeri excelente pentru orezul murdar. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Momo Sauvignon Blanc. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Momo Sauvignon Blanc
Momo Sauvignon Blanc
Afișează un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și un indiciu de cassis. Fermentația naturală adaugă o calitate bogată și texturală palatului, cu note subtile de coajă de lămâie și fructe de pasiune. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate62
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista