Nuoc Cham (sos de primăvară)

Nuoc Cham (sos de primăvară)
Nuoc Cham (sos de primăvară) ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 226 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr pudră, nuoc nam și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Rulou de primăvară de porc și creveți (Goi Cuon) cu sos de arahide (Nuoc L, Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham), și Sos De Scufundare Vietnamez (Nuoc Cham) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate35
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista