Nucă de cocos roșu Curry oală fierbinte cu pui fiert și ciuperci
Nucă de cocos roșu Curry oală fierbinte cu pui fiert si ciuperci ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.06 pe portie. O porție conține 182 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, cilantro, ceapă verde tăiată în diagonală subțire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nucă de cocos Harissa Curry Pui fiert cu legume rădăcinoase, Pui de tigaie cu mazăre, ciuperci și Curry de nucă de cocos, și Crock Oală fasole roșie și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare; amestecați lemongrass, frunze de tei și galangal. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei
Elixirul G
Galangal
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie; adăugați pasta de curry, amestecând cu un bici. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciuperci; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă puiul; gătiți 3 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați lapte de nucă de cocos, amestecând bine pentru a combina. Se amestecă sosul de pește și zahărul, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Pește
Suc De Lămâie, Opțional
5
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa, sucul și 1/4 cană de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați tăiței în amestecul de lapte de nucă de cocos. Polonic 1 cana supa în fiecare din 6 boluri; se presara uniform cu restul de 2 linguri de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.