Nucă de cocos roșu Curry oală fierbinte cu pui fiert și ciuperci

Nucă de cocos roșu Curry oală fierbinte cu pui fiert și ciuperci
Nucă de cocos roșu Curry oală fierbinte cu pui fiert si ciuperci ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.06 pe portie. O porție conține 182 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, cilantro, ceapă verde tăiată în diagonală subțire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nucă de cocos Harissa Curry Pui fiert cu legume rădăcinoase, Pui de tigaie cu mazăre, ciuperci și Curry de nucă de cocos, și Crock Oală fasole roșie și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare; amestecați lemongrass, frunze de tei și galangal. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie; adăugați pasta de curry, amestecând cu un bici. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ciuperci; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă puiul; gătiți 3 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați lapte de nucă de cocos, amestecând bine pentru a combina. Se amestecă sosul de pește și zahărul, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa, sucul și 1/4 cană de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Adăugați tăiței în amestecul de lapte de nucă de cocos. Polonic 1 cana supa în fiecare din 6 boluri; se presara uniform cu restul de 2 linguri de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista