Mușcături De Pui De Nucă De Cocos Din Caraibe
Nevoie de un lactate gratuit hor d ' oeuvre? Mușcăturile de pui de nucă de cocos din Caraibe ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 350 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 1,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecetes necesită prosciutto, lime, mango și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pui Din Caraibe Cu Lapte De Cocos, Boluri de pui din Caraibe cu orez de cocos, și Piept de pui din Caraibe peste orez de nucă de cocos cu o salsa de Mango.
Instrucțiuni
Așezați o felie de prosciutto pe fiecare piept de pui. Tăiați prosciutto pentru a se potrivi în pieptul de pui cu o margine de pui de 1/2 inch.
Așezați 2 felii mango în centrul fiecărei felii de prosciutto.
Rulați pieptul de pui pe lungime pentru a închide complet mango și prosciutto. Trageți și ciupiți capetele pentru a sigila bine rulourile.
Aranjați rulourile de pui pe o foaie de copt și dați-le la frigider până când sunt foarte ferme, aproximativ 30 de minute.
Combinați făina, sarea, pudra de curry, piperul negru și cimbru într-un castron.
Se toarnă amestecul pe o farfurie.
Se toarnă ouăle bătute pe o farfurie separată.
Presărați nucă de cocos pe o a treia farfurie.
Feliați rulourile de pui în bucăți de 1 până la 1 1/2 inch.
Rulați puiul în amestecul de făină și scuturați orice exces de făină.
Înveliți puiul în oul bătut până când este complet acoperit; lăsați excesul de ou să picure.
Rulați puiul în nucă de cocos.
Aranjați rulourile de pui acoperite pe o farfurie într-un singur strat. Acoperiți și refrigerați pentru a permite acoperirea să se fixeze, 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți suficient ulei vegetal într-o tigaie adâncă și grea pentru a scufunda rulourile de pui. Întoarceți căldura la mediu.
Prăjiți jumătate din rulourile de pui în uleiul fierbinte până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Scoateți rulourile de pui cu o lingură pliată și scurgeți-le pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Repetați cu rulourile de pui rămase.
Așezați rulourile de pui pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 10 minute.
Stropiți rulourile de pui cu suc de lămâie și serviți alături de pene de tei.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.