Mousse De Ciocolată Înghețată

Mousse De Ciocolată Înghețată
Rețeta Frosty Chocolate Mousse ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 10 minute. O porție conține 328 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, frișcă grea, extract de rom și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Ciocolată Înghețată, Ciocolată Înghețată, și Înghețată De Ciocolată "Înghețată" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Bate până când amestecul movile încet. Spoon în feluri de mâncare pentru desert. Congelați cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Doelas Rias Baixas Albarino cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
Crisp, curat și proaspăt! Fructe aromate susținute de o aciditate bine echilibrată. Palatul oferă note de citrice și fructe de piatră, ierburi și o atingere minerală plăcută pe finisaj. Complex, revigorant și construit pentru mâncare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista