Moussaka

Moussaka
Moussaka ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 1 și costă 19,67 USD pe porție. O porție conține 3932 calorii, 213g de proteine, și 247g de grăsime. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 751 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de ierburi fine, ceapă, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Moussaka, Moussaka, și Moussaka.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de vinete pe prosoape de hârtie, presărați ușor cu sare și lăsați-le deoparte timp de 30 de minute pentru a extrage umezeala. Apoi, într-o tigaie la foc mare, încălziți uleiul de măsline. Prăjiți rapid vinetele până se rumenesc. Puneți deoparte pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și adăugați carnea de vită măcinată, sare și piper după gust, ceapă și usturoi. După ce carnea de vită este rumenită, presărați scorțișoară, nucșoară, ierburi fine și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă sosul de roșii și vinul și se amestecă bine. Se fierbe timp de 20 de minute. Se lasă să se răcească, apoi se amestecă în ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Pentru a face sosul bechamel, începeți prin opărirea laptelui într-o cratiță. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Bateți făina până se omogenizează. Căldură mai mică; se toarnă treptat laptele fierbinte, amestecând constant până se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Aranjați un strat de vinete într-un vas de copt uns de 9x13 inch. Acoperiți vinetele cu tot amestecul de carne, apoi presărați 1/2 cană de parmezan peste carne. Acoperiți cu vinetele rămase și presărați încă 1/2 cană de brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Se toarnă sosul bechamel deasupra și se presară cu nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9
Coaceți timp de 1 oră la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista